Porsche 911 Targa, alintat de TechArt

Versiunea de 911 cu plafon retractabil Targa primeşte un dram de atenţie din partea celor de la TechArt. Rezultatul este cu 20% mai dezirabil.

Porsche 911 Targa, alintat de TechArt Porsche 911 Targa, alintat de TechArt

La finalul anului trecut, studioul consacrat TechArt a adus la Essen Motor Show un nou proiect, bazat pe elegantul Porsche 911 Targa 4. 

Kit-ul aerodinamic dezvoltat de nemţi este format dintr-o mixtură de fibră de carbon şi poliuretan şi măreşte sensibil atitudinea vizuală a modelului. Desigur, gândul din spatele acestor mici modificări a fost acela de a cizela calităţile maşinii - din punctul de vedere aerodinamic şi din cel al forţei de apăsare.

În pachetul celor de la TechArt este cuprins şi un set de jante Formula IV, disponibile în dimensiune de 20 şi 21 de inci, împreună cu un sistem de ajustare a gărzii la sol (fie prin intermediul unui buton, la viteze de până la 60 de km/h, fie automat la viteze mai mari de 60 km/h) şi unul de ridicare a părţii frontale cu până la 45 de milimetri.

Cei de la TechArt s-au concentrat pe detalii, partea de motorizare rămânând neschimbată - asta presupune un motor boxer cu şase cilindri care dezvoltă 350 de cai-putere şi propulsează 911 Targa de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde. 

Nu s-au oferit detalii tehnice şi de performanţă, însă putem să presupunem că măsurile de uşurare a masei, împreună cu sistemul de evacuare la comandă, au ras 0,2 secunde din sprintul până la sută. Nu că asta ar fi fost scopul principal...

via GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.