Porsche Macan Ursa ne dă o lecţie de aerodinamică

Porsche Macan nu se ridică la înălţimea aşteptărilor voastre? Atunci e cazul să aveţi o discuţie cu tunerii ruşi de la TopCar despre Porsche Macan Ursa.

Porsche Macan Ursa ne dă o lecţie de aerodinamică Porsche Macan Ursa ne dă o lecţie de aerodinamică

Oricând de lăudat şi capabil ar fi noul Porsche Macan, pe ruşi nu-i mulţumeşti prea uşor. Tunerii de la TopCar ştiu foarte bine asta, aşa că s-au pus pe treabă şi au creat un kit de caroserie aerodinamic pentru primul SUV compact de la Porsche.

Avem dubii cu privire la preferinţele astronomice ale ruşilor şi la motivul pentru care pachetul de tuning exterior şi interior a fost botezat Ursa. Cert este că celor de la TopCar le place albastrul. Chiar foarte mult.

Bun, acum să revenim la kitul de caroserie. Fibra de carbon nu putea lipsi aşa că inserţiile cu minunatul material sunt extrem de generoase. Plusul de agresivitate vine din redesenarea spoilerelor faţă-spate şi din evazarea pasajelor roţilor.

Şi dacă tot au deschis seria de modificări, tunerii ruşi s-au ocupat şi de interior, în care atmosfera albastră este completată de elemente decorative (tot) din fibră de carbon şi logo-ul TopCar aplicat pe scaune şi pe volan.

Un preţ nu avem încă să vă comunicăm, însă TopCar a anunţat prezenţa lui Porsche Macan Ursa la Salonul Auto de la Moscova, eveniment ce debutează săptămâna viitoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.