Posesor de Supra face un Aventador să plângă, apoi ne învaţă o lecţie importantă [VIDEO]

Nu este prima dată când vezi o viitoare clasică supradotată care face de râs un supercar modern. Însă posesorul aceste japoneze ne învaţă o lecţie importantă despre stăpânirea de sine.

Posesor de Supra face un Aventador să plângă, apoi ne învaţă o lecţie importantă [VIDEO] Posesor de Supra face un Aventador să plângă, apoi ne învaţă o lecţie importantă [VIDEO]

În ciuda faptului că în clipul de mai jos vei vedea circa 1.500 de cai-putere puşi la treabă, modul de prezentare al clipului - inspirat din jocurile anilor '90 - este de-a dreptul delicios. O Toyota Supra MkIV se înscrie într-o „liniuţă” contra unui Lamborghini Aventador LP700-4. Desigur, în timp ce supercarul italian are toţi cei 700 de cai-putere de-acasă şi atât, Supra vine cu ceva putere indusă. „Ceva” însemnând aici vrep câteva sute de cai, până la 800. 

Lupta este câştigată de Supra, Lambo e trimis acasă, să fie familist, clasa iubitorilor de maşini tunate confirmă admirativ munca depusă de proprietarul japonezei pentru a-şi transforma Supra într-un balaur mâncător de rivali. 

Lucru de altfel adevărat, însă povestea acestei maşini, spusă chiar de proprietarul ei, conţine şi alte mesaje, în afară de presupusele strigăte proletare împotriva împopoţonaţilor cu maşini scumpe. Din nevoia de a avea mai multă putere şi din frica de a nu pierde nicio bătălie, Supra ajunsese să livreze şi 900 de cai-putere (şi chiar peste). Desigur, inevitabilul s-a întâmplat - şi-a luat bătaie de la un GT-R cu 1.000 de cai-putere şi, mai grav, a plecat de pe circuit cu maşina pe rampă. 

Concluzia lui? „Dorinţa constantă de a avea mai mult şi nemulţumirea faţă de ai sunt cele mai rapide căi către nefericire”. Având în vedere că acum, după reconstrucţie, Supra lui are „doar” 800 de cai-putere şi se întrece cu Lamborghini-uri, tragem şi noi o concluzie importantă: niciodată să nu te întrezi în totalitate în ce zice un împătimit al maşinilor. Fetelor, aţi auzit? Niciodată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.