Primul Alpina bazat pe noul Seria 6 - BMW Alpina B6

Motorul deja foarte puternic al lui 650i ajunge să aibă 540 CP şi 700 Nm după ce Seria 6 trece prin atelierele Alpina. Şi asta nu e totul...

Primul Alpina bazat pe noul Seria 6 - BMW Alpina B6 Primul Alpina bazat pe noul Seria 6 - BMW Alpina B6

Desigur, o Alpina trebuie să arate ca o Alpina. Lăsând la o parte culoarea de caroserie albastră care scrie istorie cu fiecare maşină vopsită în ea care iese pe străzi, acest prim Seria 6 de nouă generaţie modificat de Alpina vine echipat standard cu jante dina aliaj uşor de 20 de inch, cu design specific. Anvelopele care le încalţă sunt Michelin Pilot Super Sport. Desigur, accesoriile noi pentru caroserie sunt menite să ţină monstrul de aproape două tone în siguranţă pe şosea, la viteza sa maximă. Toate accesoriile spectaculoase pe care le poţi monta pe caroserie sunt din aluminiu, desigur.


La interior, tapiţeria în culorile alb şi albastru cu siguranţă că i-ar lua minţile lui Mititelu, la fel şi volanul cu inserţiii din piele fină Lavalina, albastră, cusută cu fir gros cum altfel decât alb. Inserţiile de lemn din interior sunt de-asemenea puse la dispoziţie exclusiv de Alpina.


Nu avea cum să scape de modificări motorul V8 de 4.4 litri şi bi-turbo. Datorită unor modificări tehnice impresionante, puterea maximă a acestuia creşte de la 407 la 540 CP! Iar cuplul motor ajunge la 700 Nm. Faţă de cealaltă alternativă la viitorul M6, decapotabila B6 Bi-Turbo Cabriolet are cu 33 CP mai mult. Cutia de viteze în opt trepte a fost modificată, iar sistemul de evacuare este din titan şi a fost pus la dispoziţie de Akrapovic. 0-100 km/h este o mânuşă aruncată diviziei M - 4.4 secunde. La fel şi viteza maximă de 320 km/h.
Aşteptăm replica Munchen-ului de la Geneva când vom vedea noul M6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.