Prior Design ne arată latura întunecată din BMW Seria 6 Gran Coupe

BMW Seria 6 Gran Coupe şi-a făcut un nume mai mult pentru eleganţa caroseriei şi mai puţin pentru aspectul de brută pe şosele. Prior Design ne arată că orice Seria 6 are o latură obscură, fie că poartă sau nu sigla M.

Prior Design ne arată latura întunecată din BMW Seria 6 Gran Coupe Prior Design ne arată latura întunecată din BMW Seria 6 Gran Coupe

Prior Design a făcut o pasiune pentru BMW-uri, dar nu sunt nici primii nici ultimii care pică pradă portofoliului oferit de constructorul bavarez. Drept urmare, şi-au permis să ofere un kit lăţit de caroserie care să exploateze potenţialul malefic al unui Seria 6 Gran Coupe sau al unui M6 Gran Coupe.

Imaginile din galeria foto ilustreză un M6 Gran Coupe care poartă kitul de caroserie de la Prior Design, însă tunerii spun că acesta poate fi aplicat fără probleme unui model Seria 6 Gran Coupe standard.

Kitul propune un spoilere faţă/spate, un difuzor spate, aripi laterale lăţite, praguri laterale, un eleron pentru capota portbagajului şi o capotă sculptată. Clienţii mai pot opta pentru pentru un sistem de suspensie sport de la H&R şi jante de 20 de inci vopsite într-o varietate largă de culori.

Nu există detalii despre modificările de performanţă, însă Prior Design menţionează existenţa unui sistem de evacuare sport cu evacuări finale din aluminiu îmbrăcate într-un strat ceramic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.