Prior Design transformă orice BMW Seria 6 într-un prădător feroce

BMW Seria 6 are valenţe de Grand Tourer, adică genul ăla de maşină arătoasă, performantă, confortabilă şi elegantă. Prior Design vine cu o alternativă: dar ce-ar fi dacă Seria 6 ar fi o maşinărie foarte intimidantă...?

Prior Design transformă orice BMW Seria 6 într-un prădător feroce Prior Design transformă orice BMW Seria 6 într-un prădător feroce

Se numeşte „PD6XX Widebody Aerodynamic-Kit” şi aduce un car de atitudine agresivă oricărui BMW Seria 6 pe care-l echipează - cred că şi unul roz-bombon ar fi în stare să inducă panică.

Citeşte aici testul nostru cu BMW M6 F13

Tunerii de la Prior Design îl pun la dispoziţia modelelor F12 Convertible şi F13 Coupé (inclusiv pentru versiunea M) şi, pentru a-l face să arate precum exemplarul din galeria foto de mai sus, i-ar trebui distanţiere, o suspensie KW, roţi mai late şi o pereche de jante meseriaşe. Din fericire, cei de la Prior Design dispun de toate acestea. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.