Programul acesta gratuit de tuning virtual te ajută să-ţi modifici Dacia Solenza

Pardon: programul acesta gratuit de tuning te ajută să modifici zeci de modele de maşini. Da, este gratuit. Să înceapă tuning mania!

Programul acesta gratuit de tuning virtual te ajută să-ţi modifici Dacia Solenza Programul acesta gratuit de tuning virtual te ajută să-ţi modifici Dacia Solenza

Îţi aminteşti momentul când a debutat Need For Speed Underground şi toată lumea era înnebunită după modificatul cât mai ieşit din comun al Golfului IV sau al Peugeotului 206 - două dintre maşinile cu care puteai să-ţi începi cariera de underground racer?

Ei bine, nişte băieţi din Rusia au făcut un site în care au adăugat zeci de modele de maşini şi, cu ajutorul unui software, te lasă să modifici maşina după bunul plac. Evident că, în cazul meu, prima maşină modificată a fost Dacia Solenza (singurul model Dacia - Sandero, Logan şi Duster sunt la Renault) şi mi-a ieşit bijuteria asta.

 

I-am pus un cap de bour pe portiere şi am botezat-o „Moldavia”

Ceea ce urmează este - evident - o provocare: să faci o Dacia Solenza mai frumoasă ca a mea. Intră pe http://www.3dtuning.com/en-US/, fă-ţi un cont şi pune-te pe treabă, ca de luni, aşa.

L-am provocat pe bossul de la CarThrottle să tuneze o Dacia mai bine decât mine. A venit cu asta...

Şi, după ce-ţi faci mâna, poţi să-ţi încerci norocul în competiţia pe care englezii de la CarThrottle au lansat-o în on-line: tuningul cu cele mai multe voturi primeşte un iPhone 6.

Nu mai rămâne decât să îţi urez spor la muncă şi mult noroc. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.