Proprietari de E-Class, să ştiţi că MEC-ul îngraşă

Şi, spre deosebire de oameni, în cazul maşinilor chiar arată bine surplusul de material. Mercedes-Benz E-Class Coupé şi Convertible, dopate de MEC design.

Proprietari de E-Class, să ştiţi că MEC-ul îngraşă Proprietari de E-Class, să ştiţi că MEC-ul îngraşă

Facelift-ul generaţiei actuale de Mercedes-Benz E-Class a adus detalii suficient de puternice încât să-ţi dea impresia că versiunile pre-facelift sunt vechi. Pentru un refresh aparte, proprietarii se pot duce însă la atelierele de tuning.

Nemţii de la MEC Design - al căror portofoliu cuprinde o gamă largă de modele Mercedes-Benz - fac un pas în faţă cu Cerberus, un wide body kit agresiv care umflă puternic versiunile E-Class Coupé şi Convertible.

În cazul de faţă, Cerberus - pachet constituit din bară faţă, bară spate cu difuzor de aer, praguri laterale, aripi embosate şi capotă schimbată - vine şi cu jante de 20 de inci din aliaj uşor. Nu se fac referiri la putere pentru că nu tot timpul puterea contează, ci atitudinea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.