Propunere virtuală pentru tătici grăbiţi: BMW M2 Gran Tourer

În ochii fanilor pur-sânge, BMW a făcut un sacrilegiu când a lansat movolumul Seria 2 Active Tourer şi a adâncit cuţitul în rană odată cu lansarea fratelui său mai mare - Seria 2 Gran Tourer. Dar s-ar linişti oare fanii dacă ar exista un M2 Gran Tourer?

Propunere virtuală pentru tătici grăbiţi: BMW M2 Gran Tourer Propunere virtuală pentru tătici grăbiţi: BMW M2 Gran Tourer

În cazul în care nu ştiai deja, BMW face (mai nou) maşini de familie adevărate - Seria 2 Active Tourer şi mai marele Seria 2 Gran Tourer, care poate să ofere până la şapte locuri. Şi da, s-ar putea să fie un monovolum foarte bun, dar varianta Gran Tourer nu are încă motorizarea de top 225i (cu 231 CP) cu care poate fi echipat fratele mai mic Active Tourer.

În aceste condiţii, designerul maghiar X-Tomi şi-a imaginat cum ar putea să arate un BMW M2 Gran Tourer cu şapte locuri. Şi trebuie să recunoaştem că i-a ieşit foarte bine, dar realitatea este că nu o să devină niciodată un model de serie, oricât de bine ar arăta. Ce-i drept, ne-ar fi plăcut să facem un comparativ BMW M2 Gran Tourer vs. Opel Zafira OPC, deşi şi nemţii de la Opel au tăiat macaroana monovolumului sportiv odată cu noua generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.