Revigorare-instant: Lamborghini Aventador fără catalizator [VIDEO]

Pentru noi a fost foarte de efect tratamentul cu Avetador. A se consuma, de preferinţă, la volum mare şi cu căşti pe urechi. Perioada zilei nu este relevantă tratamentului.

Revigorare-instant: Lamborghini Aventador fără catalizator [VIDEO] Revigorare-instant: Lamborghini Aventador fără catalizator [VIDEO]

Marchettino - un băiat care se lipeşte de supercaruri mai ceva ca ursul de miere şi pe care trebuie să-l urmăreşti pe YouTube - a avut parte de o plimbare cu un Lamborghini Aventador proaspăt augmentat cu un sistem de evacuare nou (a se citi „fără catalizator”) şi cu un eleron nou. Da, există persoane pe lumea asta care consideră că Aventador poate fi mai bun decât în fabrică şi nu ai ce să faci în privinţa asta.

Ca un scurt reminder, Lamborghini Aventador LP700-4 are un motor V12 (cu dispunerea cilindrilor la 60 de grade) de 6,5 litri care produce 700 de cai-putere şi 690 de Newtoni-metru. Mulţumită unui sistem de tracţiune integrală şi a unei cutii automate ISR cu şapte rapoarte, poate atinge 100 km/h în 2,9 secunde şi poate accelera până la o viteză maximă de 350 km/h

În clipul de mai jos o să ai ocazia să vezi un Lambo gata de atac, în Thrust Mode (aşa a botezat Lamborghini Launch Controlul lui). Acum este timpul să-ţi pui căştile şi să te revigorezi un pic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.