Rowen transformă italianul Ferrari 458 într-o maşină demnă de filmul Tokyo Drift

Filmul Tokyo Drift nu a fost cel mai bun din seria Fast and Furious, însă a reuşit să ne dea o idee despre cum arată scena drifturilor din capitala Japoniei. Acum, cei de la Rowen au încercat să transforme un Ferrari 458 într-un vehicul aproape perfect pentru un drifter.

Rowen transformă italianul Ferrari 458 într-o maşină demnă de filmul Tokyo Drift Rowen transformă italianul Ferrari 458 într-o maşină demnă de filmul Tokyo Drift

Ferrari 458 e o maşină care nu s-ar face de ruşine pe un circuit de curse, dar se pare că cineva s-a gândit că supercarul italian s-ar putea descurca la fel de bine şi într-o competiţie de drift. Mai exact, cei de la Rowen, care i-au aplicat modelului italian un kit aerodinamic scos, parcă, din filmul Fast and Furious: Tokyo Drift.

Toate componentele au fost făcute din fibră de carbon după ce au fost modelate cu ajutorul lutului. Astfel, kitul include „fuste” pentru spoilerele faţă-spate, praguri laterale cu care nu vrei să te apropii de borduri, un difuzor de aer în spate, precum şi un sistem de evacuare nou, făcut manual din oţel şi titan.

Găseşti mai jos un videoclip cu sunetul scos de noua evacuare, iar în GALERIA FOTO a acestui material poţi să vezi mai multe poze.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.