Ruşii ne prezintă BMW-ul verde-cromat

Tunerul Re-styling şi-a pus serios amprenta asupra unui BMW Seria 5, într-un mod ce poate lăsa răni uşoare pe retină şi o gaură mare în portofel.

Ruşii ne prezintă BMW-ul verde-cromat Ruşii ne prezintă BMW-ul verde-cromat

Povestea maşinii de mai jos este simplă. Proprietarul rus al unui BMW Seria 5 a venit la compatrioţii săi de la Re-Styling, pentru un upgrade de substanţă, la exterior. După montarea kit-ului, format din bare de protecţie Hamman şi un eleron ACSchnitzer, pe lista rusului se afla indispensabila cromare totală a exteriorului.

Până aici, nimic deosebit. Maşini tunate şi cromate găsim în Rusia la tot pasul, însă firul nostru epic se înnoadă de-a dreptul, urmând să se rupă. Cei de la Re-styling i-au propus proapătului lor client încă o modificare, şi anume aplicarea unei folii de culoare verde, peste caroseria cromată.

De la simpla propunere şi pâna aceste imagini, nu a mai fost decât un pas. Iată, aşadar, un BMW pe care nu ai vrea să-l vezi pe şosea într-o zi toridă de vară. De fapt, noi nu am vrea să-l vedem nicicând. Ar mai fi ceva de adăugat? Poate doar plafonul, jantele şi stopurile negre, ideale pentru o prezenţă dezarmantă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.