Scion FR-S Targa de la Cartel Customs este Toyota GT 86 a visurilor noastre

Cei de la Cartel Customs s-au gândit să îmbunătăţească coupéul nipon, iar rezultatul este foarte aproape de ideal.

Scion FR-S Targa de la Cartel Customs este Toyota GT 86 a visurilor noastre Scion FR-S Targa de la Cartel Customs este Toyota GT 86 a visurilor noastre

A început SEMA 2014, târgul unde meşteşugarii tuningului îşi prezintă cele mai noi idei. Iar una dintre vedetele SEMA trebuie să fie acest Scion FR-S (cunoscut în Europa ca Toyota GT 86). 

Sunt puţine lucruri pe care i le-ai putea reproşa coupéului nipon: preţ rezonabil, un comportament sportiv ireproşabil şi doze mari de distracţie - asta primeşti odată cu cheile maşinii. Însă Jeremy Lookofsky de la Cartel Customs a avut o idee pe care poţi s-o numeşti genială: cum ar fi un Scion targa?

(Noi ştim deja cum este o Toyota 86 Coupé; testul este aici)

Ei bine, cam aşa. Şi pentru că vorbim de tuning serios aici, maşina a mai primit câteva... uhm, îmbunătăţiri: aripi embosate, jante cu diametru de 19 inci, o turbină, frâne Wilwood, o suspensie KW şi un sistem audio OEM. Ah, am menţionat că are şi turbo? Şi lunetă cu jaluzele? Tony Montana ar fi îndrăgostit de maşina asta.


Mai bine de atât nu se poate. Şi nimic nu este mai imposibil decât să vedem maşina asta în producţie de serie - cu toate că sperăm să ne înşelăm în privinţa asta. Am să las aici melodia asta, ca sugestie de fundal sonor pentru atunci când îţi arunci o privire peste galeria foto. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.