Senner transformă Audi A8 în maşină de gangsteri

Audi A8 e o maşină sobră şi stilată, dar are şi o alură de băiat rău. Alură care a fost scoasă acum în evidenţă de cei de la Senner Tuning.

Senner transformă Audi A8 în maşină de gangsteri Senner transformă Audi A8 în maşină de gangsteri

Limuzina germană Audi A8 are o imagine sobră şi serioasă, cu o grilă a radiatorului care e atât de mare încât parcă le spune maşinilor din faţă să se dea mai repede la o parte.

Dar A8-ul are şi o latură ascunsă de bad boy, care foarte rar iese la iveală. Acum, cei de la Senner Tuning au reuşit să scoată în evidenţă partea obraznică a limuzinei Audi printr-un set de jante  imense şi un sistem de suspensie de la KW care poate coborî garda la sol prin intermediul unei aplicaţii de iPhone.

Pe lângă suspensie şi jante, A8-ul a primit şi un plus de putere, de parcă ar fi avut nevoie.

Tu ce zici: au făcut treabă bună cei de la Senner cu acest A8?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.