Shelby duce un Ford SVT Raptor la peste 700 de cai-putere

Ţi-ar plăcea să cutreieri preeria cu un pickup a cărui putere face un BMW X5 M să roşească un pic?

Shelby duce un Ford SVT Raptor la peste 700 de cai-putere Shelby duce un Ford SVT Raptor la peste 700 de cai-putere

De când a apărut pe lume Ford SVT Raptor, Shelby şi-a tot căutat treabă cu superpickupul Ovalului Albastru. Cel mai recent rezultat al Shelby este, de exemplu, un Raptor cu peste 700 de cai-putere.

Din fericire, numele ales este cât se poate de sugestiv, aşa că nu mai sunt necesare întrebările de genul „ce ai face cu un pickup cu peste 700 de cai-putere?”. Baja 700 este destinat călătoriilor la viteză mare pe suprafeţe neuniformizate. Da, poţi să treci şi (multe dintre) drumurile din România în categoria aceasta. 

Cifra precisă pentru acest V8 de 6,2 litri supraalimentat de Shelby cu un compresor Whipple este de 708 CP. Iar sunetul (şi evacuarea gazelor) este asigurat de Borla. Nici suspensiile nu au rămas „standard”. Şi nici pneurile. 

Şi, în cazul în care te interesează, există şi câteva ornamente menite să-l mai împopoţoneze un pic. Noi am opta doar pentru benzile cu LED puse pe pragul faţă. 

Pentru aşa maşină, preţul este pe măsură: 45.000 $, fără preţul maşinii donor. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.