Shelby Mustang GT500 by TruFiber ne supradozează visele

De fiecare dată după ce vedem un Mustang cu extra fibră pe el suntem tentaţi să spunem că ne-am săturat de Mustang-uri tunate. Apoi dăm peste ceva de genul ăsta...

Shelby Mustang GT500 by TruFiber ne supradozează visele Shelby Mustang GT500 by TruFiber ne supradozează visele

Nu că un Shelby GT500 nu ar fi suficient de agresiv cu cei 662 de cai-putere şi 855 de Newtoni-metru - iar de pachetul Super Snake ne e şi frică să ne reamintim - însă cei de la TruFiber s-au gândit că un strop de agresivitate nu ar strica. Băieţii s-au pus pe treabă şi au înlocuit capota standard, care ascunde V8-ul supraalimentat, cu una din fibră de carbon (cu un power dome de zile mari). 

Tot din fibră de carbon este şi buza spoilerului faţă, iar farurile au fost înlocuite cu unele cu tentă întunecată. Procesul a fost completat de jantele negru mat şi de nuanţa gri întunecat. Aruncă o privire peste galeria de mai sus şi spune-ne sincer: o să te poţi sătura vreodată să vezi Mustang-uri tunate? 

 

sursa: GTSpirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.