Startech face pe dentistul cu noul Range Rover Sport

Ştii ce îţi spune cel mai des dentistul când eşti pe scaunul lui, nu? Deschide gura maaaare! Cam aşa s-a întâmplat şi cu noul SUV Range Rover Sport, care a trecut pe la cei de la Startech şi a rămas cu gura căscată, se pare.

Startech face pe dentistul cu noul Range Rover Sport Startech face pe dentistul cu noul Range Rover Sport

Nemţii de la Startech au făcut pe dentiştii atunci când au primit în atelierul lor noul Range Rover Sport, căci SUV-ul britanic a rămas, la propriu, cu gura căscată.

Mai mult decât atât, casa germană de tuning a adăugat şi 6 cm la lăţimea maşinii, după care a montat un set de jante imense, ca să fie toată lumea fericită.

Nici motorul nu a fost dat uitării. Propulsorul diesel SDV6 de 3,0 litri a primit un plus de putere, ajungând acum la 323 CP, suficient pentru un sprint de la zero până la 100 km/h în 6,9 secunde.

Mai multe poţi să vezi în GALERIA FOTO a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.