Streetec pune la pământ un Volkswagen Passat B8

Se pare că drumul de la o maşină sobră la o maşină cool are câţiva centimetri lungime, dacă foloseşti o suspensie pneumatică...

Streetec pune la pământ un Volkswagen Passat B8 Streetec pune la pământ un Volkswagen Passat B8

Am auzit recent că, văzut din faţă, Passat B8 dă senzaţia că pluteşte – multitudinea de linii orizontale ar fi vinovată pentru asta, să zicem. Streetec s-a gândit că nu ar fi rău să apropie liniile orizontale un pic mai mult de sol, aşa că au dotat Passatul B8 cu o suspensie pneumatică Airride, completată de un sistem Accuair eLevel.

La capitolul „schimbări” intră şi jantele Oxigins cu diametru de 20 de inci, încălţate cu anvelope Pirelli P Zero. Şi gata. Atât. Passatul tău plictisitor devine o felină în poziţie de atac.

Dacă vrei să citeşti mai multe despre noul Passat B8, îţi lăsăm aici link către testul nostru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.