Super SUV-ul Lamborghini Urus primește un tuning cu mulți cai putere și multă fibră de carbon – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 10 feb. 2020 Tuning auto

Compania de tuning 1016 Industries a prezentat cele mai recente modificări pentru Lamborghini Urus. Actualizările cuprind atât modificări vizuale, cât și de performanță.

Bodykit-ul este confecționat fie din fibră de sticlă, fie din fibră lucioasă de carbon, fie din fibră forjată de carbon, în funcție de preferințele clientului, toate acestea pentru a oferi super-SUV-ului un aspect amenințător.

GALERIE FOTO

În mod standard, motorul V8 de 4 litri turbo a lui Lamborghini Urus produce 641 CP. Printr-o modificare de software, 1016 Industries mărește puterea la 780 CP în pachetul Stage 1, în timp ce pachetul Stage 2 oferă un upgrade de putere oferă până la 840 CP.

Ceea ce este interesant în legătură cu aceste două pachete de performanță este faptul că niciuna dintre acestea nu anulează garanția Lamborghini.

Nu numai că modificările cresc drastic puterea, dar tunerul oferă clienților săi să descărce o aplicație de smartphone care le permite să pornească și să oprească de la distanță motorul, dar și să verifice datele din computerul de bord.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide