Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon

Specialiştii de la Techart propun un nou pachet de tuning pentru Porsche Panamera, care este acum echipat cu o serie de elemente din fibră de carbon.

Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon

Noul kit Techart GrandGT aplicat pe Porsche Panamera a putut fivăzut pentru prima dată la Salonul Auto de laZurich, în decembrie anul trecut. Acum, pachetul poate fiachiziţionat de orice posesor de Porsche Panamera care-şi doreşteuna dintre cele mai agresive şi sportive limuzine germane.

Pentru acest lucru, Techart GrandGT Porsche Panamera Carbonpropune, pentru exterior, un pachet aerodinamic din fibră decarbon, ce include un nou spoiler în care sunt integrate două gurimari de aerisire şi o grilă generoasă. Pe lateral, tratamentulcontinuă cu praguri din carbon şi pasaje mai late, care adăpostescjantele din aliaj de cel puţin 20 inch.

Partea posterioară este, de asemenea, modificată, beneficiind deo bară nouă şi un difuzor ce este limitat de cele patru evacuăricromate. Pe hayon, Techart propune un eleron dincarbon de mari dimensiuni care are rol de a îmbunătăţiaerodinamica.

Şi interiorul a primit o atenţie deosebită, acesta fiindgarnisit cu inserţii din fibră de carbon atât pepanourile uşilor, cât şi pe consola centrală. Scaunele suntîmbrăcate în piele Alcantara şi cusute cu aţă roşie, încontrast cu habitaclul complet negru.

Techart GrandGT propune şi un program deupgrade pentru motorizările lui Porsche Panamera, inclusivpentru versiunea Turbo, care poate ajunge la 571CP (faţă de 500 CP pe modelul de serie).