Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon

Specialiştii de la Techart propun un nou pachet de tuning pentru Porsche Panamera, care este acum echipat cu o serie de elemente din fibră de carbon.

Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon

Noul kit Techart GrandGT aplicat pe Porsche Panamera a putut fi văzut pentru prima dată la Salonul Auto de la Zurich, în decembrie anul trecut. Acum, pachetul poate fi achiziţionat de orice posesor de Porsche Panamera care-şi doreşte una dintre cele mai agresive şi sportive limuzine germane.

Pentru acest lucru, Techart GrandGT Porsche Panamera Carbon propune, pentru exterior, un pachet aerodinamic din fibră de carbon, ce include un nou spoiler în care sunt integrate două guri mari de aerisire şi o grilă generoasă. Pe lateral, tratamentul continuă cu praguri din carbon şi pasaje mai late, care adăpostesc jantele din aliaj de cel puţin 20 inch.

Partea posterioară este, de asemenea, modificată, beneficiind de o bară nouă şi un difuzor ce este limitat de cele patru evacuări cromate. Pe hayon, Techart propune un eleron din carbon de mari dimensiuni care are rol de a îmbunătăţi aerodinamica.

Şi interiorul a primit o atenţie deosebită, acesta fiind garnisit cu inserţii din fibră de carbon atât pe panourile uşilor, cât şi pe consola centrală. Scaunele sunt îmbrăcate în piele Alcantara şi cusute cu aţă roşie, în contrast cu habitaclul complet negru.

Techart GrandGT propune şi un program de upgrade pentru motorizările lui Porsche Panamera, inclusiv pentru versiunea Turbo, care poate ajunge la 571 CP (faţă de 500 CP pe modelul de serie).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.