TechArt modifică noul Porsche 911 Turbo

Ultima generaţie a supersportivei germane Porsche 911 Turbo a trecut pe la specialiştii de la TechArt pentru un tratament cu Botox. Detalii în continuare.

TechArt modifică noul Porsche 911 Turbo TechArt modifică noul Porsche 911 Turbo

Tunerul german TechArt a pus osul la treabă şi a creat un kit de modificări pentru noul Porsche 911 Turbo (991). Noutăţile includ un splitter frontal ajustabil şi un difuzor de aer încorporat în spoilerul din spate, ambele create din fibră de carbon. De asemenea, clienţii vor putea opta pentru un eleron montat pe capota motorului şi pentru jante de 20 sau 21 de inci.

Sub caroseria vopsită într-o schemă de culori personalizată, TechArt a montat un sistem de evacuare sport, care ar trebui să modifice radical nota sonoră a propulsorului boxer de 3,8 litri.

Germanii spun că vor oferi şi un kit de putere, însă nu au dat încă detalii în acest sens. Un exemplar al coupe-ului modificat de TechArt va fi prezent la Salonul Auto Geneva 2014 din luna martie.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.