Tesla Model S, acum mai frumoasă cu un kit de tuning

Dacă electrica Tesla Model S vi se pare cuminte prin simplul fapt că e la fel de silenţioasă ca o felină în timp ce vânează, e timpul să vă revizuiţi atitudinea: tunerii Unplugged Performance vă provoacă.

Tesla Model S, acum mai frumoasă cu un kit de tuning Tesla Model S, acum mai frumoasă cu un kit de tuning

Dacă achiziţia unei Tesla S nou-nouţe nu v-a pus în pericol de dispariţie contul din bancă, aveţi o şansă unică să întoarceţi de două ori mai multe capete pe stradă. Vă va costa, însă băieţii de la Unplugged Performance garantează o transformare totală a revoluţionarei electrice. Şi vin şi cu argumente, sub formă de imagini.

Că tot veni vorba de costuri, haideţi să vă familiarizăm întâi cu preţurile pachetului de tuning pentru Tesla S: spoiler faţă şi difuzor - 995 de dolari, spoiler spate şi difuzor - 1.550 de dolari, eleron subtil pe portbagaj - 895 de dolari, praguri laterale - 1.450 de dolari şi grilă frontală redesenată - 1.000 de dolari. Preţul este pentru componentele nevopsite, în caz că ar mai conta la ceva.

Iar dacă privirea vi s-a înceţoşat în timp ce citeaţi şirul de preţuri de mai sus, o sa încercăm să vă înveselim cu un set de imagini care ne arată cam cum ar arăta Model S după stilizarea în cauză. Noi zicem că e şi mai frumoasă. Voi ce spuneţi?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.