Tesla Model S cabrio, o realitate creată de NCE

Nouă ne cam place electrica americană Tesla Model S. Arată bine, merge bine şi e practică. Dar nu ne-am pus niciodată întrebarea „cum ar arăta dacă ar fi decapotabilă?”. Ei bine, se pare că au făcut-o alţii în locul nostru.

Tesla Model S cabrio, o realitate creată de NCE Tesla Model S cabrio, o realitate creată de NCE

Tesla Model S e o berlină 100% electrică fabricată în Statele Unite ale Americii. Şi e atât de bine făcută încât a primit titlul de „cea mai sigură maşină testată vreodată în SUA”. Aşa că transformarea ei într-o decapotabilă ar putea afecta destul de grav soliditatea şi integritatea caroseriei din aluminiu.

Cu toate acestea, compania americană Newport Convertible Engineering (NCE) a luat taurul de coarne şi a creat prima Tesla Model S decapotabilă din lume. În cazul în care ai uitat cine sunt cei de la NCE, îţi reamintesc că tot ei au transformat un Chrysler 300 şi un Range Rover în decapotabile. Deci ar trebui să ştie ce fac.

De fapt, americanii de la NCE spun că au primit o comandă pentru 100 de bucăţi de la un investitor chinez şi că producţia a început deja în California, Dubai şi Barcelona.

Potrivit directorului executiv al companiei, Al Zadeh, transformarea unei Tesla Model S în decapotabilă costă în jur de 29.000 de dolari.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.