TopCar prezintă: Porsche 911 Carrera Stinger

Tuning-ul aplicat pe noul Porsche 911 Carrera de către tunerul rus TopCar va putea fi admirat la Salonul Exotic Auto din Moscova.

TopCar prezintă: Porsche 911 Carrera Stinger TopCar prezintă: Porsche 911 Carrera Stinger

Ultima creaţie a celor de la TopCar, Porsche 911 Carrera Stinger, are parte de un tratament ce implică multă fibră de carbon. La exterior, modelul german a beneficiat de un pachet aerodinamic care include o nouă capotă, praguri laterale revizuite, spolere faţă şi spate modificate, aripi mai late şi un set de jante ADV.1.

Nici interiorul nu a fost neglijat, acesta fiind garnisit cu o serie de accesorii din fibră de carbon, prezente pe volan, consola centrală, bord şi portiere. Pe lângă aceste detalii, mai pot fi observate plăcuţele cu „Stinger” aplicate pe praguri, dar şi tapiţeria din piele mov care predomină in tot habitaclul.

Pentru intreg pachetul, TopCar cere un preţ de 14.820 euro şi este valabil atât pentru Carrera 4 cât şi pentru Carrera 4S. Tunerul rus lucrează şi la un program de tuning ce va fi destinat modelelor Carrera şi Carrera S.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.