Toyota a pregătit şase concepte pentru show-ul american SEMA

Japonezi de la Toyota merg la SEMA pregătiţi cu şase concepte destinate persoanelor pasionate de călătorii şi sporturi. Printre concepte se numără şi noua generaţie a SUV-ului RAV4.

Toyota a pregătit şase concepte pentru show-ul american SEMA Toyota a pregătit şase concepte pentru show-ul american SEMA

Toyota merge la show-ul american de tuning SEMA (Specialty Equipment Market Association) cu nu mai puţin de şase concepte, toate dedicate persoanelor cu un stil de viaţă activ, după cum spun chiar niponii.

Începem cu giganţii „Let’s Go Moto” Tundra, DC Tacoma şi Oakley Ultimate Dream Ski 4Runner. Pick-up-ul Toyota Tundra „Let’s Go Moto” a fost creat de Josh Grant şi Justin Brayton de la Joe Gibbs Racing Motocross (JGRMX) şi se vrea un fel de vehicul de asistenţă pentru pasionaţii de motocross.

SUV-ul Toyota Oakley Ultimate Dream Ski 4Runner a fost gândit de schiorul Simon Dumont, împreună cu cei de la Herbst Smith Fabrication, şi arată ca şi cum ar vrea să-ţi mănânce picioarele, dacă ar putea.

Lista conceptelor Toyota pentru SEMA e completată de Toyota Crusher Corolla, care vine cu suporturi pentru biciclete, Toyota LifeTime RAV4 şi Toyota CamRally Camry – o berlină de familie transformată într-o maşină de curse cu ajutorul pilotului NASCAR Parker Kligeraman.

Anul acesta, show-ul american SEMA se desfăşoară în perioada 5-8 noiembrie în Las Vegas, Nevada.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.