Toyota Land Cruiser şi-a primit kit-ul estetic pe care îl merita

Autor: Andrei Ştirbu acum 5 ani Tuning auto

Toyota Land Cruiser este genul de tanchetă stradală căreia nu-i poţi reproşa nimic în ceea ce ţine de pachetul oferit. Însă este printre ultimele SUV-uri pe care le cumperi ca să faci o impresie. Singurul mod în care te faci remarcat într-un Land Cruiser este să te urci pe alte maşini, din greşeală, atunci când parchezi în faţa locului de întâlnire – lucru pe care noi credem că l-ar putea face, tehnic vorbind. Şi faptul că se vinde înseamnă că lumea o apreciază aşa cum este, fără să aibă nevoie de mai multe dovezi din partea lui.

Toyota Land Cruiser 150 facelift. Specialistul cu salopetă business

Însă cei de la GMG88 – o firmă de tuning japoneză – s-au gândit că ar putea să satisfacă nişa celor care îşi iau Land Cruiser însă nu vor să fie chiar neobservaţi. Aşa că au gândit un kit estetic agresiv, cu aripi embosate, o evacuare care să scoată în evidenţă sunetul V8-ului de sub capotă şi jante imense de la Forgiato. 

Nu s-a umblat la partea tehnică, aşa că V8-ul de 4,6 litri livrează tot 288 de cai-putere şi 445 de Newtoni-metru, suficient să propulseze mamutul nipon de la 0 la 100 km/h în 9,2 secunde şi până la o viteză maximă de 200 km/h.

N-o fi cel mai rapid dintre SUV-uri, însă cu siguranţă este printre cele mai intimidante chestii pe roţi pe care le-am văzut în ultimul timp.

 

via autoevolution.comComentarii
Inchide