Transformare: Subaru Impreza WRX STi Cabrio

Dacă japonezii nu s-au gândit serios la o versiune decapotabilă pentru Subaru Impreza, iată că au făcut-o cei de la Manchester Subaru, cel mai mare dealer britanic al maşinilor japoneze. Vorbim de un unicat, realizat pe baza versiunii de top Impreza STi.

Transformare: Subaru Impreza WRX STi Cabrio Transformare: Subaru Impreza WRX STi Cabrio

Când a apărut noua generaţie Subaru Impreza, toată lumea a fost consternată de schimbarea de optică a japonezilor, mulţi blamând renunţarea la caroseria sedan pentru una convenţională hatchback. Însă criticile au dispărut repede, mai ales după apariţia noului Subaru Impreza WRX STi.

Subaru Impreza WRX STi Cabrio - creatie unicat a celui mai mare dealer Subaru din Anglia

Recent, a apărut şi versiunea sedan pentru Impreza STi, însă acum avem parte de o surpriză foarte mare: Impreza STi Cabrio. Nu, nu vorbim de o versiune oficială, inginerii japonezi neavând de gând să îşi piardă timpul cu aşa ceva. Este vorba de o comandă specială a celui mai mare dealer Subaru din Marea Britanie, Manchester Subaru.

De proiect s-a ocupat compania Stellar Performers, care furnizează multor dealeri Subaru din Europa şi America diverse accesorii aftermarket conforme cu standardele producătorului. Dacă vă aşteptaţi la un cabriolet cu două uşi, vă înşelaţi, deoarece Impreza STi despre care vorbim a fost modificată doar prin tăierea acoperişului metalic şi înlocuirea cu un soft-top escamotabil.

Subaru Impreza WRX STi Cabrio - masina are un foarte necesar arc de securitate central

De aceea, aspectul pare cam necizelat, de vină fiind şi arcul de securitate central, necesar în primul rând ca suport pentru acoperişul foarte mare, cât, mai ales, din punct de vedere al rigidităţii - să nu uităm, totuşi, că vorbim de o maşină sportivă de 300 CP dotată cu tracţiune integrală.

Deocamdată, nu a fost comunicat şi un preţ pentru acest bolid unicat, dar dealerul britanic nu are dubii că va găsi un client în cel mai scurt timp.

Subaru Impreza WRX STi Cabrio este bazat pe versiunea sedan, careia i-a fost taiat acoperisul

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.