Tunerul Piecha încearcă să înfrumuseţeze roadsterul Mercedes-Benz SL

Actualul Mercedes-Benz SL e un roadster impunător, dar nu neapărat frumos pentru o parte din publicul său pretenţios. Sau cel puţin asta e impresia celor de la Piecha, din moment ce se ocupă atât de intens de transformarea look-ului SL-ului prin pachetul Avalange GT-R.

Tunerul Piecha încearcă să înfrumuseţeze roadsterul Mercedes-Benz SL Tunerul Piecha încearcă să înfrumuseţeze roadsterul Mercedes-Benz SL

Marele roadster german Mercedes-Benz SL se apropie cu paşi repezi de facelift, dar, până atunci, tunerul Piecha, un specialist al modificărilor pe maşinile Mercedes-Benz, vine cu interpretarea proprie a unui ”machiaj”, oferit celor interesaţi sub denumirea Avalange GT-R.

Cine se mai gândeşte la iminentul facelift când îşi poate modifica aşa SL-ul?

Prima modificare pe care o observăm este redesenarea uşoară a calandrului frontal, care, împreună cu spoilerul regândit de o manieră mai agresivă, fac botul roadsterului SL să arate ceva mai echilibrat şi parcă îi conferă maşinii un aer sportiv-luxos mai pronunţat.

”Mean Machine” - nu arată chiar ca o maşină de Formula 1, dar exprimă multă agresivitate

În spate, însă, tunerul nu s-a ferit de exagerări, punând foarte bine în evidenţă evacuările trapezoidale printr-un difuzor complex, care aproape că minimizează rolul marelui eleron şi a fantelor interesante de sub stopuri.

Spoturile de sub maşină bat farurile cu LED noaptea! Garantat

Meniul este completat de praguri aerodinamice, având integrate spoturi, precum şi de un set de jante de 20 inci, încălţate cu pneuri late, de 255/30 R 20 în faţă, respectiv 305/25 R 20 în spate. În plus, se oferă şi posibilitatea reducerii cu încă 25 mm a distanţei la sol, printr-un nou set de amortizoare.

Nu vrem să supărăm pe nimeni, dar parcă pachetul Avalange GT-R arată mai bine şi decât SL 65 AMG

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.