Tuning a la America pentru camioneta Ford F-250

Americanii nu se pricep doar la muscle cars, ci şi la camionete sau mai exact la tuning pentru camionete, aşa cum demonstrează cei de la Extreme Offroad and Performance.

Tuning a la America pentru camioneta Ford F-250 Tuning a la America pentru camioneta Ford F-250

Popularitatea extrem de mare a gamei F în America de Nord nu mai este o noutate pentru nimeni, dar ce faci atunci când recordurile de cele mai vândute modele în Statele Unite ale Americii şi Canada nu sunt de ajuns?

Simplu, apelezi la specialiştii de la Extreme Offroad and Performance şi îţi laşi camioneta pe mâna lor. Deşi nu la fel de popular ca F-150, modelul pick-up F-250 din 2011 vine direct din clasa Super Duty şi se dă mare - şi la propriu şi la figurat - cu un motor V8 diesel de 6,4 l care produce 350 CP şi un cuplu maxim de 880 Nm.

Modelul personalizat de firma americană de tuning se poate lăuda cu titulatura de unicat, aşa cum au aflat cei de la Rides Mag. Iar motivele sunt destule. În primul rând, camioneta a primit un sistem de suspensii penumatice Kelderman care împreună cu jantele Fuel Off-Road de 22 de inci încălţate cu anvelope Toyo dau maşinii un aer de monster-truck.

Adăugaţi vopseaua candy şi capetele de schelet desenate pe caroserie şi pe jante şi veţi obţine un rezultat cel puţin interesant şi inedit. Ca să vă convingeţi singuri, accesaţi galeria FOTO de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.