TUNING: BMW E92 M3 by Rimier Motorsports şi Mode Carbon

Autor: Adrian Mihălţianu 12 mart. 2013 Tuning auto

Fotogaleria de tuning a zilei vine din partea celor de la GT Spirit, care ne prezintă două exemplare preparate de Rimier Motorsports şi Mode Carbon: Artic Camo “Mr. Hartmann” şi Black Diamond.

Artic Camo “Mr. Hartmann”, creaţia celor de la Rimier, este un BMW M3 DCT gândit ca un omagiu adus lui Erich Hartmann, considerat a fi cel mai bun pilot de avioane de vânătoare din toate timpurile. Hartmann, pilot Luftwaffe, a reuşit un record de 352 de avioane sovietice şi americane doborâte în al doilea război mondial, unele dintre ele doborâte chiar deasupra Bucureştiului. Dar să revenim la maşină…

Omagiu adus lui Erich Hartmann, as de vânătoare în al doilea război mondial

Artic Camo este echipată cu un kit de frâne StopTech şi cu jante BBS CH de 19 inci, îmbrăcate cu anvelope Michelin Super Sport. Mai menţionăm şi suspensia ajustabilă Rimier…

Black Diamond, în schimb, arată exact aşa cum îi spune numele: vopsea Black Diamond mată, jante HRE P43S în negru mat, anvelope Michelin Super Sport, dar şi o parte frontală modificată cu un spoiler Variant II GTS, precum şi o parte posterioară ornată cu un difuzor LM Race-Series Mode Carbon nou-nouţ.

Negru, cu negru, negru şi o mică tuşă de negru. Black Diamond!

Pe partea tehnică, mai menţionăm un filtru BMC, un sistem Active Autowerke Underdrive Pulley şi o evacuare Innotech iPE Valvetronic, cu valve ajustabile pentru ca maşina să „cânte” notele dorite exact la momentul potrivit.

Ce alegeţi, aşadar? Artic Camo sau Black Diamond?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide