Tuning: BMW M6 cu 612 CP by AC Schnitzer

Autor: Dan Vache 10 iul. 2013 Tuning auto

Noul pachet propus de tunerul AC Schnitzer este oferit celor trei versiuni ale lui M6 (coupe, cabrio şi GranCoupe) şi vine cu modificări la nivelul motorizărilor, trenului de rulare, dar şi la exterior.

Noul BMW M6 beneficiază de un upgrade de putere, motorul V8 de 4,4 litri având acum 612 CP şi un cuplu maxim de 790 Nm, cu 60 CP şi 110 Nm mai mult decât versiunea de serie. Aceste modificări permit o viteză maximă de 305 km/h, fără limitator, şi un demaraj de la 0 la 100 km/h in doar 4,1 secunde. Performanţele sportive sunt asigurate şi de un nou sistem de suspensie sport care coboară garda la sol cu 15 mm pe faţă şi 25 mm pe spate.

La exterior, modelul bavarez a fost pregătit cu un kit special, ce include spoilere şi difuzor din fibră de carbon, grilă cromată, un set de jante, disponibile pe 20 şi 21 inchi, şi un sistem de evacuare sport.

In interior, pachetul AC Schnitzer include covoraje personalizate şi propune aluminiu pentru pedalierul sport şi zona din jurul butonului de control al sistemului iDrive.

O mică demonstraţie cu noua creaţie a celor de la AC Schnitzer o puteţi vedea in clipul de mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide