Tuning: BMW M6 cu 612 CP by AC Schnitzer

Datorită modificărilor aduse de către AC Schnitzer, propulsorul V8 de 4,4 litri de pe noul BMW M6 dezvoltă acum nici mai mult nici mai puţin de 612 CP.

Tuning: BMW M6 cu 612 CP by AC Schnitzer Tuning: BMW M6 cu 612 CP by AC Schnitzer

Noul pachet propus de tunerul AC Schnitzer este oferit celor trei versiuni ale lui M6 (coupe, cabrio şi GranCoupe) şi vine cu modificări la nivelul motorizărilor, trenului de rulare, dar şi la exterior.

Noul BMW M6 beneficiază de un upgrade de putere, motorul V8 de 4,4 litri având acum 612 CP şi un cuplu maxim de 790 Nm, cu 60 CP şi 110 Nm mai mult decât versiunea de serie. Aceste modificări permit o viteză maximă de 305 km/h, fără limitator, şi un demaraj de la 0 la 100 km/h in doar 4,1 secunde. Performanţele sportive sunt asigurate şi de un nou sistem de suspensie sport care coboară garda la sol cu 15 mm pe faţă şi 25 mm pe spate.

La exterior, modelul bavarez a fost pregătit cu un kit special, ce include spoilere şi difuzor din fibră de carbon, grilă cromată, un set de jante, disponibile pe 20 şi 21 inchi, şi un sistem de evacuare sport.

In interior, pachetul AC Schnitzer include covoraje personalizate şi propune aluminiu pentru pedalierul sport şi zona din jurul butonului de control al sistemului iDrive.

O mică demonstraţie cu noua creaţie a celor de la AC Schnitzer o puteţi vedea in clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.