Tuning: Bmw Seria 1 M by Hartge

Se pare că cei 335 CP ai BMW-ului Seria 1 M nu sunt suficienţi, cred cei de la casa de tuning Hartge care au mai adăugat încă 66 CP.

Tuning: Bmw Seria 1 M by Hartge Tuning: Bmw Seria 1 M by Hartge

Graţie modificărilor aduse propulsorului de către cei de la Hartge, BMW Seria 1 M este acuma capabil să dezvolte o putere de 401 CP la o turaţie de 5.850 rpm şi un cuplu motor de 530 Nm la 2.950 rpm. Aceste modificări ale parametrilor de performanţă a propulsorului permite maşinii să atingă 200 de km/h în 11,34 secunde, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a timpului cu două secunde, în comparaţie cu versiunea de serie.

De asemenea, a fost redus şi consumul de carburant cu 0,5 litri/100 km, susţin cei de la Hartge. Pe lângă modificările la motor, Hartge şi-a pus "amprenta" şi asupra gărzii la sol, aceasta fiind redusă cu 30 de mm. Maşina a mai primit noi jante de aliaj, noi terminaţii finale ale sistemului de evacuare şi două eleroane montate pe capotă şi portbagaj.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.