TUNING: Brabus prezintă la Frankfurt 2013 proiectul 850 6.0 Biturbo iBussines

Autor: Dan Vache 09 sept. 2013 Tuning auto

Noul Mercedes-Benz S63 AMG a primit de la tunerul Brabus un pachet aerodinamic, care include noi spoilere faţă şi spate, guri de ventilaţie din fibră de carbon şi un difuzor agresiv. Pe lângă aceste elemente limuzina germană mai beneficiază şi de frâne ceramice, un nou sistem de suspensie ajustabil şi jante generoase din aliaj de 21 inci.

In interior, tapiţeria scaunelor, feţele de uşi şi plafonul au fost imbrăcate dintr-o combinaţie de piele şi Alcantara in două nuanţe (alb şi maro). Ocupanţii sunt răsfăţaţi şi cu o serie de gadgeturi marca Apple, cum ar fi un iPad mini, un Mac mini şi un TV Apple.

Sub capotă, motorul noului Mercedes-Benz S63 AMG a suferit câteva modificări care au dus la creşterea cilindreei de la 5.5 litri la 5.9 litri. Au fost instalate noi turbo-compresoare, pistoane forjate, un filtru de aer mai mare, optimizarea unităţii de control (ECU) şi nu in ultimul rând, un nou sistem de admisie sport. Astfel, s-a ajuns la o putere de 850 CP şi un cuplu maxim de 1.150 Nm.

Aceste modificări tehnice au dus la creşterea considerabilă a performanţelor. In traducere, asta inseamnă un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3,5 secunde şi o viteză de top de 350 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide