Tuning de bad boy pentru Lamborghini Huracan de la DMC

Un kit de tuning pentru urmaşul focos al lui Gallardo. Detalii în continuare.

Tuning de bad boy pentru Lamborghini Huracan de la DMC Tuning de bad boy pentru Lamborghini Huracan de la DMC

Lamborghini Huracan şi e un veritabil urmaş al binecunoscutului Gallardo, cu un V10 de 5,2 litri amplasat central care produce nu mai puţin de 610 CP. Dar, cu toate acestea, lumea tuningului nu doarme niciodată.

Aşa că era doar o chestiune de timp până când cineva punea la cale un pachet de modificări pentru noul baby Lambo. Faceţi, cunoştinţă, aşadar, cu Lamborghini Huracan Affari creat de DMC.

S-ar putea ca germanii să ofere şi o modificare a ECU-ului, care ar duce la un plus de putere

Nemţii de la DMC au mers pe calea sigură în ceea ce priveşte designul, încercând să imite look-ul fratelui mai mare Aventador prin modificarea spoilerului faţă şi prin montarea unui eleron consistent în spate. Totodată, kitul de la DMC include jante de 20 sau 21 de inci, capace din fibră de carbon pentru oglinzile laterale şi un difuzor de aer ceva mai proeminent în spate.

Mai multe poze găseşti în GALERIA FOTO a acestui articol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.