Tuning de bad boy pentru Lamborghini Huracan de la DMC

Autor: Iulian Dnistran 16 iul. 2014 Tuning auto

Lamborghini Huracan şi e un veritabil urmaş al binecunoscutului Gallardo, cu un V10 de 5,2 litri amplasat central care produce nu mai puţin de 610 CP. Dar, cu toate acestea, lumea tuningului nu doarme niciodată.

Aşa că era doar o chestiune de timp până când cineva punea la cale un pachet de modificări pentru noul baby Lambo. Faceţi, cunoştinţă, aşadar, cu Lamborghini Huracan Affari creat de DMC.

S-ar putea ca germanii să ofere şi o modificare a ECU-ului, care ar duce la un plus de putere

Nemţii de la DMC au mers pe calea sigură în ceea ce priveşte designul, încercând să imite look-ul fratelui mai mare Aventador prin modificarea spoilerului faţă şi prin montarea unui eleron consistent în spate. Totodată, kitul de la DMC include jante de 20 sau 21 de inci, capace din fibră de carbon pentru oglinzile laterale şi un difuzor de aer ceva mai proeminent în spate.

Mai multe poze găseşti în GALERIA FOTO a acestui articol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide