Tuning de ”bad boy” pentru Opel Mokka de la Steinmetz

Autor: Oraan Mărculescu 07 oct. 2013 Tuning auto

Opel Mokka e un SUV simpatic, designerii reuşind să creeze o maşinuţă care place în primul rând femeilor datorită formelor sale curbe, dar are mult sex-appeal şi pentru publicul masculin. Într-un cuvânt, e o maşină care arată bine aşa cum este.

Cei de la Steinmetz, însă, au considerat că pot să contribuie la schimbarea imaginii lui Mokka dacă accesorizează maşina după cum se vede în imagini.

Bull-bar-ul frontal nu putem spune că e prea bine integrat în ansamblu, în schimb jantele de 19 inci chiar evidenţiază caracterul oarecum sportiv al micului SUV, mai ales dacă se apelează şi la noile arcuri, care coboară garda la sol cu 25 mm.

Tot din registrul sportivităţii face parte şi evacuarea (prea?) generoasă din spate, în timp ce pe laterale cei interesaţi pot apela la o pereche de praguri suplimentare, pentru uşurarea accesului în maşină.

Pentru adevăraţii fani, Steinmetz mai propune diverse accesorii personalizate cu logo-ul firmei, fie că vorbim de covoraşe, fie de mânerele uşilor. Personalizarea completă îi costă pe cei interesaţi aproape 4.000 de euro (doar setul de jante costă 2.100 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide