Tuning de star hip-hop pentru noul Mercedes-Benz S-Class

Americanii de la MC Customs au făcut din noul S-Class o maşină pe care orice cântăreţ de hip-hop sau rap ar vrea-o în garaj. Îţi zic mai jos de ce.

Tuning de star hip-hop pentru noul Mercedes-Benz S-Class Tuning de star hip-hop pentru noul Mercedes-Benz S-Class

A şasea generaţie Mercedes-Benz S-Class este, la fel ca modelele precedente, o declaraţie conservatorism pe patru roţi. Dar, aşa cum probabil ştii deja, există oameni în lumea asta care vor să iasă în evidenţă. Dacă nu ar fi astfel de oameni, nu ar fi nici atâtea studiouri de tuning pe mapamond.

Acum că am stabilit pe ce teren jucăm, pot să îi invit în scenă pe cei de la MC Customs, care au făcut din noul S-Class un vis motorizat pentru toţi (bine, nu toţi, dar aproape toţi) cântăreţii de rap sau hip-hop.

Prea mult?

Limuzina germană a primit un kit de lăţire a caroseriei, spoilere noi, o grilă a radiatorului redesenată şi jante mari. Foarte mari (şi albe). Sub capotă, maşina a rămas neatinsă, dar până la urmă nici nu mai contează ce e acolo, atâta vreme cât privirile trecătorilor sunt aruncate peste detaliile extravagante ale exteriorului.

VIDEO:

Tu ce zici: au mers prea departe sau arată bine?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.