Tuning extrem pe Chevrolet Camaro – aşa ar trebui să arate Bumblebee?

Autor: Oraan Mărculescu 14 nov. 2013 Tuning auto

O maşină decapotabilă ar trebui să fie suficientă pentru a te transforma în vedetă – mai ales dacă vorbim de o vedetă de film precum Chevrolet Camaro, cunoscutul Bumblebee din seria ”Transformers”.

Iată, însă, că specialiştii de la The Custom Shop au în minte doar steroizi, iar noul lor proiect SSL 727 Camaro (un indicativ care te-ar duce mai degrabă cu gândul la un Decepticon decât la Bumblebee…) atrage privirile oricui.

În primul rând, nu e vorba de modificarea versiunii cabriolet, americanii apelând la o soluţie mai complicată: au tăiat acoperişul versiunii coupe, realizând astfel un roadster în stil propriu cu doar două locuri, cele din spate fiind înlocuite de un puternic sistem audio.

De parcă un Camaro nu e suficient de lat, cei de la The Custom Shop au gândit un kit exterior care mai lăţeşte cu nişte zeci de centimetri caroseria, ceea ce aproape că aruncă în umbră jantele de 22 de inci. Oricum, la nivel exterior acest proiect are multe detalii la limita kitsch-ului…

Piesa de rezistenţă este motorul: un nou V8 cu compresor mecanic, având 6,2 litri şi peste 630 CP. Presupunem că se aude demenţial, deşi este foarte probabil ca şoferul să fie derutat de boxele şi subwooferul de mare putere.

Cum vi se pare, e reuşit acest Camaro?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide