Tuning-HORROR: cum să-i faci aşa ceva unui BMW?!

Da, această maşină a fost odată un BMW. Dar un proprietar excentric a vrut să-i confere un aer de maşină de epocă, aşa încât acum se numeşte BMW Custom Gatsby. Dacă aveţi curajul, aruncaţi un ochi pentru a-l vedea în ”toată” splendoarea lui. După care spuneţi-ne ce ar merita creatorul...

Tuning-HORROR: cum să-i faci aşa ceva unui BMW?! Tuning-HORROR: cum să-i faci aşa ceva unui BMW?!

BMW-urile Seria 3 cu indicativul E30 încep încet să devină maşini de epocă, deoarece au fost produse între între 1982 şi 1994. Iar un BMW 325i Cabrio din 1988 (deci de acum 26 de ani) poate fi deja considerat un exemplar atractiv, mai ales dacă a fost întreţinut.

A vrut omul ceva, dar se cam vede că-i un fals

Nu e şi cazul maşinii de faţă. Deşi la bază a fost un astfel de BMW menţionat mai sus, cel care a avut maşina s-a gândit să o modifice radical, în stilul epocii prohibiţiei - de unde şi numele ”Gatsby” pe care l-a primit noua creaţie.

Serios, niciun fan serios BMW nu a ieşit să-l vâneze pe cel care a făcut aşa ceva dintr-un E30?

Partea frontală a maşinii nu mai are legătură cu BMW, fiind alungită excesiv şi căpătând un look retro interesant. Totuşi, spatele nu a putut fi customizat în aceeaşi notă, deci discrepanţa este foarte vizibilă.

Greu de asociat imaginea acestui habitaclu germanic şi look-ul retro al prohibiţiei. Foarte greu

Maşina este localizată într-un showroom american din Indianapolis, putând fi a oricui dispus să plătească 29.995 USD (vreo 21.000 de euro). Noi credem că, la aceşti bani, se pot găsi multe oferte de BMW-uri decapotabile departe de a fi kitsch. Dar fiecare cu gusturile sale...

AŢI CUMPĂRA ACEST BMW GATSBY SAU ALTĂ MAŞINĂ DE ACEŞTI BANI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.