TUNING: Mercedes-Benz S63 AMG by Mansory ne bântuie visele

3.2 secunde pentru un 0-100 km/h, asta e valoarea pe care o obţii dacă te sui la volanul celui mai rapid S63 AMG tunat de Mansory, cu 0.6 secunde mai repede decât versiunea de serie. Iar după cum arată restul maşinii, am include-o rapid în topul celor mai bune tuninguri de AMG din acest deceniu.

TUNING: Mercedes-Benz S63 AMG by Mansory ne bântuie visele TUNING: Mercedes-Benz S63 AMG by Mansory ne bântuie visele

Dacă cei 585 de CP dezvoltaţi de V8-ul twin-turbo de 5.5 litri de pe Mercedes-benz S63 AMG v-au impresionat, atunci trebuie să ştiţi că cei de la Mansory n-au fost la fel de tulburaţi de puterea acestui motor, aşa că au hotărât să o urce la 800 CP!

Prin pachetul M800, clientul de S63 AMG primeşte cei 800 CP la 4.750 rpm, în timp ce cuplul maxim urcă la 1.200 Nm, disponibil integral între 1.700 şi 3.500 rpm! Schimbările efectuate propulsează monstrul negru de la 0-100 km/h în doar 3.6 secunde faţă de cele 4 secunde ale versiunii „standard”, fapt care duce acest S63 AMG Mansory în zona supercarurilor.

Fibra de carbon e la vedere pe capota motorului de 5.5 litri twin-turbo

Evident, dacă nici aceşti 800 de CP nu vă sunt suficienţi, atunci puteţi opta pentru pachetul M1000 care, aşa cum îi spune numele, urcă puterea motorului de 5.5 litri la 1.000 de CP şi cuplul la 1.400 de Nm, disponibil integral între 1.500 şi 3.500 rpm. Pentru a ajunge la această putere au fost aduse modificări extinse motorului, inclusiv turbinelor, arborelui cotit, cuzineţilor şi sistemelor de prindere, dar s-a introdus şi un nou sistem de aspiraţie şi compresie a aerului. 

Kitul aerodinamic arată senzaţional, din toate unghiurile

Aceste modificări, alături de kitul aerodinamic special, îi permit lui Mansory M1000 S63 AMG să atingă 100 km/h în doar 3.2 secunde şi să atingă foarte rapid viteza maximă limitată electronic la 300 km/h. Maşina stă pe anvelope 255/30 pe faţă şi 295/25 pe spate, cu jante de 22 de inci.

Schimbările nu sunt doar de natură tehnică, cei de la Mansory considerând că e timpul să folosească lumini de zi LED, precum şi să arunce cu negru peste tot unde acesta nu era standard - de la grila faţă la ţevile de evacuare. Interiorul contrastează puternic cu exteriorul, cu ale scaune îmbrăcate în piele de culoare albă, cu broderii Mansory. 

Alb şi negru. O maşină fierbinte, deja instantaneu una clasică

Per total, unul dintre cele mai frumoase şi chiar spectaculoase tuninguri de AMG văzute în ultimii ani, aşa cum ne-a obişnuit deja celebră casă de tuning Mansory.

Mai multe imagini cu maşina, pe GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.