Tuning: MINI spune răspicat "Punk's not dead"!

Deşi nu e genul de tratament vizual pe care am avut ocazia sau ne-am dori să îl vedem pe un MINI, brazilienii sunt mereu deschişi către idei ciudate. Rezultatul? Un MINI cu înfăţişare de punker.

Tuning: MINI spune răspicat "Punk's not dead"! Tuning: MINI spune răspicat "Punk's not dead"!

După ce şi-a făcut o reputaţie pentru campaniile şi lansările neconvenţionale de promovare - în stil Not Normal - MINI nu coboară ştacheta şi graţie filialei din Brazilia, primeşte un nou personaj, deghizat în punker.

Este vorba despre un model MINI Coupé, care a fost transformat în băiat rău, cu creastă, tatuaje, ţepi şi cercel în...grila frontală. Şi ca spectacolul să fie complet, maşina a fost scoasă la plimbare pe străzile însorite, cu scopul de a atrage atenţia potenţialilor clienţi. Credeţi că a reuşit?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.