Tuning: Range Rover Evoque primeşte încă un pachet cosmetic

Autor: ProMotor 27 mai 2013 Tuning auto

Tunerul englez Kahn Design are deja în portofoliu o multitudine de pachete de tuning special create pentru SUV-ul Range Rover Evoque. Aşa că încă unul nu strică. De data aceasta designerii Kahn au modificat pachetul RS250 pentru Evoque iar rezultatul a fost botezat Orkney Grey şi se laudă cu materiale hi-tech şi calitate de top.

La exterior, pachetul vine cu spoilere faţă şi spate uşor modificate, cu prize de aer suplimentare în vreme grila frontală argintie a primit un model 3D. Luminile de zi cu LED-uri integrate în bara din faţă, geamurile ionizate şi etrierele vopsite în nuanţa de portocaliu Vesuvian Orange dau un plus de sportivitate SUV-ului. Griul lucios folosit pentru caroserie dă şi numele pachetului – Orkney Grey – şi se asortează cu jantele Kahn RS600 de 22 de inci acoperite cu un strat de vopsea gri perlat.

Combinaţia dintre elegant şi sportiv se reflectă şi la interior, unde domină tapiţeria din piele neagră cu model rombic ce alternează cu Alcantara şi inserţii de culoare portocalie. Imagini cu Range Rover Evoque cu pachetul RS250 Orkney Grey regăsiţi în galeria foto de mai sus.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide