Tuning: Rolls Royce Ghost, transformat în stilul Wald International

Nu credem că există pasionat în zona auto care să nu ştie ce înseamnă Rolls Royce pentru industrie, iar pentru mulţi dintre ei ideea de tuning asociată unei asemenea mărci reprezintă un nonsens.

Tuning: Rolls Royce Ghost, transformat în stilul Wald International Tuning: Rolls Royce Ghost, transformat în stilul Wald International

Cei de la Wald International, renumiţi pentru creaţiilor lor excentrice ce vizează în special supercaruri, nu ţin cont de blazonul Rolls Royce şi au propus un kit de tuning exterior pentru modelul Ghost.

Cum despre Ghost se poate spune orice numai că este un model anost, nu, suntem curioşi cum consideraţi schimbările aduse de kitul de caroserie mai agresiv, dar care parcă nu-şi găseşte locul printre liniile elegante ale limuzinei britanice, fiind mai degrabă potrivit pentru un model japonez, de exemplu.

Aşadar, vă aşteptăm să vă exprimaţi părerile după ce vizionaţi imaginile din galeria FOTO.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.