ULTRA negru: Lamborghini Aventador LP700-4, tuning de SR Auto Group.

Cum poţi face ca o bestie să arate şi mai impunător? Simplu, o dai pe mâna canadienilor de la SR Auto Group. Şi de ieşit, iese asta...

ULTRA negru: Lamborghini Aventador LP700-4, tuning de SR Auto Group. ULTRA negru: Lamborghini Aventador LP700-4, tuning de SR Auto Group.

Fotogaleria serii de duminică vine din partea canadienilor de la SR Auto Group, care au preparat un Lamborghini Aventador LP700-4 astfel încât să-l facă şi mai ameninţător. 

Canadienii au aplicat fibră de carbon pe calandrul maşinii, dar i-au adăugat şi un spoiler spate din acelaşi material, precum şi jante de 21 de inci frontal şi 22 de inci posterior, cât să ne sperie de-a dreptul, din toate unghiurile.

Modificări la motorul de 700CP nu au fost făcute, pentru că tunerii noştri nu se specializează în aşa ceva - cele 2.9 secunde necesare pentru un 0-100 km/h rămân bătute în cuie.

Dimpotrivă, ochii versaţi în a distinge între un Lamborghini stock şi unul tunat cu foarte mult bun gust vor fi plăcut surprinşi atunci când îl vor remarca pe stradă.

Iar dacă sunetul evacuării nu a fost nici el modificat, nu-i nicio pagubă, maşina sună demenţial şi-aşa! Trageţi cu ochiul în galeria foto, ca să încheiaţi săptămâna cu bine!

Apropo, aruncaţi un ochi şi pe site-ul tunerului, aveţi ce vedea!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.