Un Audi R8 preparat de Prior Design nu e niciodată o idee rea

În principiu, un Audi R8 este mereu o alegere bună, însă când vorbim despre un tratament aplicat de cei de la Prior Design, lucrurile devin din ce în ce mai bune.

Un Audi R8 preparat de Prior Design nu e niciodată o idee rea Un Audi R8 preparat de Prior Design nu e niciodată o idee rea

La fel de bună este şi următoarea galerie foto, în care cei de la Addicted to Light au surprins noul kit lăţit de caroserie PD850 WideBody special creat de Prior Design pentru Audi R8. 

Am putea să vă spunem că maşina s-a transformat într-o bestie cu trăsături foarte puternice, însă ce rost are acest lucru dacă avem la dispoziţie un set de imagini care să ilustreze asta? Ce nu se observă însă în fotografii este axul frontal mărit cu 20 mm şi axul spate care e mai lung cu 60 mm.

Jantele concave KV1 de 20 de inci merită menţionate, la fel cum merită şi noua putere livrată de motor, cotată acum la 445 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.