Un elveţian este atât de îndrăgostit de al său VW T1, încât i-a pus motor de Porsche

Faceţi loc unui nou membru în grupul dubelor cool: VW T1 Race Taxi, un Bulli care împachetează sub formele clasice nu mai puţin de 530 de cai-putere.

Probabil că în lista ta de „Proiecte de făcut când oi avea bani şi timp” nu se află şi un Volkswagen Transporter cu motor de Porsche. Nu te învinuim, nu este chiar primul lucru care îţi vine în minte. Asta pentru că nu eşti la fel de îndrăgostit de Volkswagen T1 cum este Fred Bernhard, un elveţian care se ocupă cu modificatul maşinilor.

Fred a investit şase ani (şi o sumă considerabil de mare de bani, probabil), pentru a-şi materializa visul. VW T1 Race Taxi dispune de un motor boxer, cu şase cilindri, preluat de la un 993 Turbo. Puterea a ajuns acum la 530 CP (şi cuplul motor la 756 Nm) şi este transmisă punţii spate prin intermediul unei cutii manuale cu şase trepte, preluată de la un 996 GT3. Folosirea fibrei de carbon a dus şi la reducerea masei până la 1,5 tone.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.