Un Mini Rolls Royce te va pune serios în dilemă

E Mini? E Rolls Royce? Nu, e Mini Rolls Royce şi cu siguranţă te va face să te uiţi şi a doua oară şi să te întrebi la nesfârşit - ce e arătarea pe care tocmai am văzut-o?

Un Mini Rolls Royce te va pune serios în dilemă Un Mini Rolls Royce te va pune serios în dilemă

Ce poţi face cu un Mini Rolls Royce? Nu reuşim să ne dăm seama exact, dar cel mai votat răspuns ar fi acela că poţi ridica multe sprâncene fiindcă nu vedem nici cea mai mică legătură între cele două mărci, în afară de originile britanice şi apartenenţa la BMW Group.

Chiar dacă a existat o ediţie specială Mini realizată în colaborare cu colegii de breaslă de la Rolls Royce - fabricată în doar 1.000 de exemplare şi botezată "Mini inspired by Goodwood", nimeni nu a menţionat nimic despre montarea unei grile de Rolls Royce pe simpaticul Mini.

Avem dubii în legătură cu veridicitatea fotografiei, aşa că părerea voastră ne-ar ajuta în această dilemă. E real sau Photoshop?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.