Un VW Golf îmbrăcat în popcorn e camuflajul perfect la cinema

Cum numeşti câteva mii de floricele de porumb lipite pe caroseria unui Golf? Tuning nebun? Artă? Pierdere de timp sau idee amuzantă?

Un VW Golf îmbrăcat în popcorn e camuflajul perfect la cinema Un VW Golf îmbrăcat în popcorn e camuflajul perfect la cinema

Imaginează-ţi că singurele locuri libere pe care le-ai prins la premiera unui film la cinema sunt în rândul din faţă. Şi că floricele de porumb pe care abia aştepţi să le devorezi nu vin într-o pungă. De fapt, va trebui să le dezlipeşti de pe un Golf.

Înţelegem (oarecum) rostul acelor folii aplicate din ce în ce mai des pe modele exotice, pentru obţinerea unui efect care reproduce camuflajul folosit de armată. OK, te fac să par mai dur, mai periculos, mai Dan Bilzerian. Ce nu înţelegem este...de ce ai face asta cu Golf-ul bunicului?

Răspunsul la dilemă îl are Lucas Danehnl, posesorul maşinii care a devenit recent un izvor de popcorn pe patru roţi. Acesta descrie isprava ca o operă de artă care i-a furat aproape un an din viaţă. Nu că ar fi avut altceva mai bun de făcut, având în vedere "proiectul" la care a ales să se înhame.

Iată şi explicaţia sa: "Am ales un Golf model 1983 pentru că reprezintă generaţia mea, iar ideea popcorn-ului aplicat pe caroserie îmi inspiră amintiri plăcute şi bucurii alături de prieteni şi familie". Vă lăsăm pe voi să comentaţi.

Sursa: JAS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.