Un VW Golf îmbrăcat în popcorn e camuflajul perfect la cinema

Autor: ProMotor 13 aug. 2014 Tuning auto

Imaginează-ţi că singurele locuri libere pe care le-ai prins la premiera unui film la cinema sunt în rândul din faţă. Şi că floricele de porumb pe care abia aştepţi să le devorezi nu vin într-o pungă. De fapt, va trebui să le dezlipeşti de pe un Golf.

Înţelegem (oarecum) rostul acelor folii aplicate din ce în ce mai des pe modele exotice, pentru obţinerea unui efect care reproduce camuflajul folosit de armată. OK, te fac să par mai dur, mai periculos, mai Dan Bilzerian. Ce nu înţelegem este…de ce ai face asta cu Golf-ul bunicului?

Răspunsul la dilemă îl are Lucas Danehnl, posesorul maşinii care a devenit recent un izvor de popcorn pe patru roţi. Acesta descrie isprava ca o operă de artă care i-a furat aproape un an din viaţă. Nu că ar fi avut altceva mai bun de făcut, având în vedere „proiectul” la care a ales să se înhame.

Iată şi explicaţia sa: „Am ales un Golf model 1983 pentru că reprezintă generaţia mea, iar ideea popcorn-ului aplicat pe caroserie îmi inspiră amintiri plăcute şi bucurii alături de prieteni şi familie”. Vă lăsăm pe voi să comentaţi.

Sursa: JAS

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide