Unicat: Mercedes SL 65 AMG Black Series tunat de Brabus

Proprietarul din Dubai al unui Mercedes SL 65 AMG Black Series s-a gândit să ne demonstreze că se poate şi mai mult. Aşa încât a apelat la tunerul de casă Brabus. Iar rezultatul...

Unicat: Mercedes SL 65 AMG Black Series tunat de Brabus Unicat: Mercedes SL 65 AMG Black Series tunat de Brabus

... este o maşină demnă de filmele cu Batman, fiind denumită subversiv: Vanish ("a dispărea" în engleză).

Estetic, nu prea se schimbă nimic, în afara vopselei negru mat şi a unei "umflături" din aluminiu eloxat pe capotă. Însă aceste lucruri îi conferă lui Mercedes SL 65 AMG Black Series Vanish by Brabus o imagine inconfundabilă şi, până în acest moment, unică.

Mercedes SL 65 AMG Black Series tunat de Brabus se numeste Vanish

Maşina de serie redusă SL 65 AMG Black Series are un motor V12 de 6,0 litri şi o putere de 661 CP. Însă Brabus e mai tare ca AMG, iar Vanish beneficiază de o creştere a puterii maxime cu aproape 20%.

Astfel, acest model afişează o valoare de 789 CP, graţie unor turbocompresoare mai mari - ceea ce explică excrecenţa de pe capotă, care îi dă maşinii un aer de Transformers.

În plus, rapoartele din cutia de viteze au fost modificate pentru senzaţii racing, iar sistemele de evacuare şi de frânare sunt specifice maşinilor de curse. Suspensia beneficiază şi ea de alte setări, pentru ca Vanish să aibă un comportament exemplar pe circuit.

Puterea lui SL 65 Black Series Vanish by Brabus ajunge la aproape 800 CP

În interior, aceeaşi atmosferă combinată de lux şi sportivitate, cu un mic amendament: placheta de la baza consolei centrale, "Brabus ONE OFF Vanish", care e o carte de vizită suficientă pentru orgoliul celui de la volan.

Performanţe sau costuri nu ştim. Dar nici nu contează până la urmă. Singurul semn de întrebare rămâne privitor la aspectul maşinii, care rămâne, practic, neschimbat faţă de un SL 65 Black Series normal.

Vanish este vopsit in negru mat. In rest, nici o alta modificare estetica

O fi vorba de zgârcenia proprietarului? Sau pur şi simplu Brabus chiar nu mai avea ce să modifice? Indiferent de răspuns, rămâne clar că Mercedes SL 65 Black Series rămâne unul dintre cele mai tari supercaruri ale momentului. Iar acest Vanish o adevărată demonstraţie de forţă pentru potenţialul maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.