VIDEO: Ce zici de un Rolls-Royce Phantom VIOLET?

Binecunoscutul Shmee150 a găsit, pe o stradă din Londra, un model care îţi poate provoca ori greaţă, ori mirare, ori extaz. E un Rolls-Royce Phantom vopsit în violet şi modificat de Mansory.

VIDEO: Ce zici de un Rolls-Royce Phantom VIOLET? VIDEO: Ce zici de un Rolls-Royce Phantom VIOLET?

Când spui Rolls-Royce te gândeşti la prestanţă fără prea multe vorbe. E stilat, e masiv şi impune respect prin conservatorism. Dar nu toată lumea apreciază aceste valori, aşa că apelează la atelierele de tuning pentru a-şi transforma limuzinele de lux în maşini mai neconvenţionale.

Cam asta s-a întâmplat cu Rolls-ul Phantom din videoclipul de mai jos, care a trecut pe la atelierul de tuning Mansory şi care a primit, printre altele, o vopsea violet. 

VIDEO:

Noi am rămas fără cuvinte. Tu ce zici?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.