VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu un BMW Seria 3 E21 cu 1000 CP

Chiar dacă o maşină are peste 30 de ani, asta nu înseamnă că nu poate servi drept o unealtă de distracţie supremă. Iar dovada este clipul video de mai jos.

VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu un BMW Seria 3 E21 cu 1000 CP VIDEO: Faceţi cunoştinţă cu un BMW Seria 3 E21 cu 1000 CP

BMW E21 a fost primul membru al familiei Seria 3 şi, atunci când a debutat în anul 1975, nu existau modele M3. Dar asta nu i-a oprit pe cei de la JAAS Performance să înlocuiască motorul original cu unul dintr-un BMW M3 E46, pe care au montat un turbocompresor destul de măricel.

La presiunea de 2 bari, motorul dezvoltă nu mai puţin de 1.000 CP la roată, iar la 1,3 bari produce 830 CP la roată. Cum arată şi cum merge, vedeţi în clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.